Instagram Facebook Google+ Linkedin Kontakt

Predelava mleka


TEČAJ PREDELAVE MLEKA NA DOMU

Tečaj je razdeljen na tri sklope: fermentirano mleko, siri in izdelki iz smetane

V okviru tečaja boste spoznali tudi osnove o higieni pri predelavi mleka, spoznali tehnološke postopke in se seznanili s pravilnim embaliranjem, označevanjem in shranjevanjem izdelkov. 

Tečaj je primeren za vse, ki se želite spoznati z osnovami predelave mleka iz izdelovati enostavnejše izdelke v manjših količinah (tudi v domači kuhinji). Tečaj je prav tako primeren za vse, ki želite pridobiti NPK Predelovalec/ka mleka na tradicionalen način, saj vsebuje vsebine iz kataloga strokovnih znanj in spretnosti za to NPK. 

Cena tečaja: 169 EUR z DDV
 

Termini tečaja:

7. 10. - 9. 10. 2024, ob 16.00

4. 11. - 6. 11. 2024, ob 16.00

27. 1. - 29. 1. 2025, ob 16.00

3. 3. - 5. 3. 2025, ob 16.00

7. 4. - 9. 4. 2025, ob 16.00




Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz. tecajiping@bc-naklopong.si