IZDELOVANJE PIC
Pica je gotovo ena najbolj priljubljenih jedi, ki se je nikoli ne naveličamo. Zakaj je ne bi spekli tudi doma?
Na tečaju boste izvedeli nekaj o zgodovini pice. Seznanili se boste s sestavinami za pripravo pice in od poklicnega picopeka izvedeli drobne nepogrešljive nasvete za pripravo testa. Izdelali boste različne vrste testa za pico (testo iz pšenične bele moke, testo iz pšenične polnozrnate moke in brezglutensko testo), pripravili paradižnikovo omako in obložili pice z različnimi dodatki. Pripravili boste tudi prelive kot so tatarska omaka, hren s kislo smetano, tržaško omako in cigansko omako. Da bo pica še bolj okusna, jo boste obogatili še s primernimi začimbami, ki dajo tudi posebno aromo.
Tečaj izvaja Maryan Antich.
Trajanje tečaja: 1 dan (5 šolskih ur)
Cena tečaja: 65 EUR z DDV
Termin tečaja: 7. 2. 2024, ob 16.00
Več informacij in prijave: 080 3900, 04 277 21 20, 041 499 934/936 oz. tecaji@bc-naklo.si